Gratis verzending vanaf € 80

Zo laat je een grappige après ski trui maken (voor de hele groep)!

Als je van wintersport en de après-ski bar houdt, dan heb je ze vast wel eens voorbij zien komen. Groepen mensen met dezelfde après-ski trui met daarop een leuke tekst en/of foto. Wanneer zij de bar binnen komen lopen, draait iedereen zich om. Mensen moeten lachen en weten: die horen bij elkaar en houden wel van een feestje.

Ga jij dit seizoen op wintersport met en grote groep of met je familie? Dan is het altijd een leuk idee om ook zo’n trui te laten maken. In deze blogpost leggen we je precies uit hoe je dat doet! Ook geven we je een paar leuke ideeën voor de tekst die je op de trui kunt laten zetten. Alvast veel plezier!

Bedenk een leuke tekst

De eerste stap voor het maken van een après-ski trui is natuurlijk om een tekst te bedenken. Een grappige of ludieke tekst is wat deze truien vaak zo leuk maakt. Om snel tot een leuke tekst te komen, kun je met de groep gaan brainstormen. Je kunt hiervoor een WhatsApp groep aanmaken, of tijdens een avondje borrelen met iedereen even hardop nadenken over een leuke tekst. Grote kans dat jullie binnen no-time een leuke tekst bedacht hebben.

Kunnen jij en de andere mensen even geen leuke tekst bedenken voor op de truien? Dan kun je altijd nog op internet rondspeuren voor inspiratie. Bij Google Images zijn veel voorbeelden te vinden als je zoekt op “après ski trui” of “foute ski trui”. Grote kans dat je hier wel iets grappigs weet te vinden.

Komen jullie er nog niet uit? Dan hebben we hieronder een aantal voorbeelden bedacht. Mag je zo overnemen!

Geen inspiratie? Kant-en-klare ideeën voor een après ski trui

Het kan natuurlijk zo zijn dat je even geen inspiratie hebt om een ontwerp voor de trui te bedenken. Geen zorgen, wij hebben wat leuke ideeën voor je verzameld. Je kunt ze letterlijk overnemen en op je eigen ski trui zetten door te zoeken naar de tekst in onze online ontwerptool. Of je past ze een beetje aan zodat ze beter aansluiten op de groep waarmee je op wintersport gaat. De keuze is aan jou!

Don’t Eat the Yellow Snow!

après ski trui don’t eat the yellow snow

We kennen allemaal de uitspraak “Don’t eat the yellow snow!” wel. Gele sneeuw smaakt natuurlijk minder lekker dan witte sneeuw. Zet deze tekst op je après ski trui en de hoofden draaien zich sowieso om wanneer je de bar binnenloopt!

Keep Calm and Go Skiing

Après ski hoodie keep calm and go skiing
Ontwerp nu je eigen après ski hoodie! Nu ontwerpen

We kennen allemaal de “Keep Calm” hype nog wel van een paar jaar geleden. Het format heeft heel wat grappige en iconische teksten opgeleverd. Hoe leuk is het om ook zo’n tekst op je après ski trui te hebben staan? Laat “Keep Calm and Go Skiing” op een trui bedrukken voor een grappige en positieve boodschap!

Don’t Worry, Ski Happy!

Après ski sweater keep calm and go skiing
Ontwerp nu je eigen après ski sweater! Nu ontwerpen

Tot slot nog een laatste ideetje om je wat inspiratie te geven voor je nieuwe ski trui. “Don’t Worry, Ski Happy!”. Dit is natuurlijk een leuke knipoog naar het liedje van Bobby McFerrin.

Laat de après ski trui bedrukken

Nu je de tekst en een eventuele foto en illustratie bedacht hebt, is het tijd om de après ski trui te laten bedrukken! Gelukkig is dit veel simpeler dan het in de eerste instantie klinkt.

Bedenk eerst wat voor trui je wilt bedenken. Het proces van een hoodie bedrukken is hetzelfde als dat van een sweater bedrukken.

Houdt er rekening mee dat dames misschien een iets ander model willen dragen dan de heren. Misschien is het ook wel leuk om de dames en heren verschillende kleuren truien te geven. Wat je ook van plan bent, bij Omnishirt.nl hebben we zowel een ski trui heren als een ski trui dames om te bedrukken. Navigeer simpelweg naar de pagina trui bedrukken en kies een mannen en vrouwenmodel uit!

Nadat je het product gelesecteer hebt, kun je het personaliseren met onze intuītieve ontwerptool. Onder “aanpassen” kun je een tekst, illustratie en afbeelding naar keuze toevoegen. Laat je creatieve geest de vrije loop gaan en maak er wat moois van!

Wanneer je ontwerp af is, klik dan op “kies maten en hoeveelheden”. Hier kun je invullen hoeveel truien je van elke maat wilt hebben. Je krijgt dan ook te zien hoeveel het gaat kosten. Voeg de producten aan je winkelmandje toe, rond de bestelling af en binnen een paar dagen heb je de truien in huis!

Après ski trui bedrukken
Ontwerp nu je eigen après ski trui! Nu ontwerpen

Geniet van je skivakantie!

Het maken van een après ski trui is ontzettend leuke voorpret. Maar uiteindelijk draait het om de skivakantie zelf! Wij wensen je alvast veel plezier, zowel op de piste als in je après ski trui!