Gratis verzending vanaf € 80

Kinderkleding ontwerpen en bedrukken

Van laag naar hoog sorteren

Kinderkleding ontwerpen en bedrukken

Bij Omnishirt kunt u nu ook kinderkleding ontwerpen en laten bedrukken. Omnishirt heeft een groot aanbod aan kinderkleding. T-shirts, sweaters of hoodies. Gemaakt van de beste materialen, zoals kwalitatief hoge T-shirts en comfortabele hoodies. De beschrijving geeft ook altijd aan voor welke leeftijden en grootte het product geschikt is, zodat je altijd de juiste maat kiest. Natuurlijk kunt u ook babykleding bedrukken bij Omnishirt.

Goedkope kinderkleding ontwerpen

Het is super simpel: kies uit kleurrijke T-shirts, stoere sweaters of hoodies voor kinderen en ga creatief aan de slag met onze gebruikersvriendelijke ontwerptool. Je kunt super simpel kinderkleding bedrukken met leuke teksten, grappige foto’s die je gemaakt hebt of met één van de vele originele motieven. Onze instructievideo legt in een paar simpele stappen onze ontwerptool uit, zodat jij de leukste kinderkleding kan ontwerpen. Selecteer je kleur, de juiste maat en hoeveelheid... en met één druk op de knop haal je door jouw ontworpen kinderkleding in huis. Kinderkleding ontwerpen is bij Omnishirt super snel geregeld, goedkoop en door jouw creativiteit altijd origineel!

Goedkope kinderkleding bedrukken

Na jouw bestelling gaan wij snel aan de slag en bedrukken we jouw originele ontworpen kinderkleding in slechts twee tot drie werkdagen en versturen we jouw bestelling. Onze kinderkleding is super leuk om weg te geven als verjaardagscadeautjes of gewoon omdat het zo leuk is. Door jouw volledige creatieve ruimte te geven in onze ontwerptool weet je zeker dat jouw ontwerp van kinderkleding altijd origineel is. Door onze snelle levering en uitstekende service ben je bij ons op het juiste adres. Zo kan jij toffe kinderkleding bedrukken en kan je voor nu alvast inspiratie opdoen in onze instructievideo.

Grotere groepen en korting

Ben jij juf of meester? En op zoek naar T-shirts om met jouw klas te sporten, op schoolreisje te gaan of de jaarlijkse wandelvierdaagse uit te lopen? Ontwerp dan super goedkoop en snel kindershirts met de naam en het logo van jullie school of organisatie. Super tof als jullie als een groep voor de dag kunnen komen in eigen ontworpen kleding. Let op: bestel je meer dan tien stuks? Profiteer dan van onze kwantumkortingen. Zo kan je tot wel 40% korting ontvangen bij een afname en ben jij nog veel goedkoper uit. De producten en ontwerpen mogen ook nog eens verschillen, zodat jij super flexibel bent in je bestelling.