Gratis verzending vanaf € 80

Werkkleding laten bedrukken: opties, toepassingen en voordelen

Bedrukte werkkleding is niet alleen leuk om te ontvangen voor werknemers, het is ook nog eens goed voor de zaken! Bij Omnishirt kun je allerlei soorten werkkleding laten bedrukken voor het bedrijf. In dit artikel lees je meer!

Reclameshirts

Reclameshirts zijn een krachtig marketinginstrument dat kan helpen bij het promoten van je bedrijf en het vergroten van de naamsbekendheid. Het bedrukken van t-shirts met het logo en de naam van je bedrijf erop is een eenvoudige, maar effectieve manier om je bedrijf op te laten vallen en je doelgroep te bereiken.

Door het dragen van reclameshirts creëer je een walking billboard voor je bedrijf. Medewerkers, klanten of andere betrokkenen worden hiermee letterlijk en figuurlijk het visitekaartje van jouw bedrijf. Als zij op straat, op beurzen of op evenementen lopen met een bedrukt t-shirt, valt je bedrijfsnaam op en wordt de aandacht getrokken.

reclame werkkleding bedrukken

Zelf online werkkleding bedrukken!

Reclameshirts zijn geschikt voor allerlei soorten bedrijven en doeleinden. Zo zijn ze bijvoorbeeld ideaal voor promotionele evenementen, zoals beurzen, festivals en sportevenementen. Maar ook voor het dagelijks gebruik, zoals tijdens werkzaamheden of het dragen van bedrijfskleding, kan het bedrukken van t-shirts met het bedrijfslogo een professionele uitstraling creëren.

Professionele uitstraling

Bedrukte werkkleding kan bijdragen aan de professionele uitstraling van een bedrijf. Het dragen van uniforme bedrijfskleding zorgt voor herkenbaarheid en creëert een gevoel van eenheid. Dit zorgt ervoor dat de medewerkers er professioneel uitzien en bijdragen aan de representatieve uitstraling van het bedrijf.

Door de werkkleding te bedrukken met het logo en de naam van het bedrijf erop, wordt de zichtbaarheid van het bedrijf vergroot. Klanten en andere betrokkenen worden zo continu herinnerd aan jouw bedrijf en de services die het biedt.

Bij Omnishirt kun je terecht voor het bedrukken van werkkleding, zoals t-shirts, polo's, jassen en sportkleding. Er zijn verschillende druktechnieken beschikbaar, waaronder zeefdruk, transferdruk en borduren. Zo kun je kiezen welke techniek het beste bij jouw wensen en budget past.

Door te kiezen voor bedrukte werkkleding, creëer je een uniforme en herkenbare uitstraling voor je bedrijf en vergroot je de zichtbaarheid en naamsbekendheid.

reclame werkkleding bedrukken

Professionele werkkleding bedrukken bij Omnishirt!

Reclameshirts zijn geschikt voor allerlei soorten bedrijven en doeleinden. Zo zijn ze bijvoorbeeld ideaal voor promotionele evenementen, zoals beurzen, festivals en sportevenementen. Maar ook voor het dagelijks gebruik, zoals tijdens werkzaamheden of het dragen van bedrijfskleding, kan het bedrukken van t-shirts met het bedrijfslogo een professionele uitstraling creëren.

T-shirts bedrukken voor bedrijfsfeestjes en bedrijfsuitjes

Met bedrukte t-shirts zorg je voor een gezellige en herkenbare sfeer tijdens bedrijfsfeestjes en bedrijfsuitjes. Bij Omnishirt kun je terecht voor het bedrukken van t-shirts in verschillende kleuren en maten, met een opdruk naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan een grappige tekst, een afbeelding of het bedrijfslogo. Zo zorg je niet alleen voor een leuk aandenken aan het evenement, maar zorg je ook voor een uniforme uitstraling van het hele team!

Bij Omnishirt kun je terecht voor zowel kleine als grote bestellingen. Met een snelle levertijd ben je bovendien verzekerd van tijdige levering voor het evenement. Wacht dus niet langer en bestel nu jouw bedrukte t-shirts voor het volgende bedrijfsfeest of bedrijfsuitje!

Teambestellingen

Bij Omnishirt kunnen bedrijven terecht voor het bedrukken van gepersonaliseerde werkkleding met teambestellingen. Deze functie maakt het mogelijk om automatisch de namen van werknemers te bedrukken op grote hoeveelheden t-shirts. Zo heeft elk teamlid een gepersonaliseerd shirt met hun eigen naam erop, waardoor er een gevoel van saamhorigheid en betrokkenheid wordt gecreëerd. Met deze functie bespaar je als bedrijf tijd en moeite en ben je verzekerd van een uniforme en herkenbare uitstraling voor je team.

Wat zijn de voordelen van werkkleding (t-shirts) voor werknemers?

Werkkleding in de vorm van t-shirts heeft nog veel meer voordelen voor werknemers! Een aantal hiervan zijn:

  • Gemak: Met werkkleding hoef je niet meer na te denken over wat je aan moet trekken naar je werk. Dat scheelt weer een hoop tijd en stress in de ochtend!
  • Teamspirit: Als alle werknemers dezelfde t-shirts dragen, kan dit bijdragen aan een gevoel van teamspirit en saamhorigheid. Dit kan weer bijdragen aan een positieve werksfeer.
  • Representativiteit: Werkkleding zorgt voor een professionele uitstraling. Dat straalt af op het bedrijf én op de werknemers zelf. Met bedrukte t-shirts laat je bovendien zien dat je bij een tof bedrijf werkt, dat kan weer goed zijn voor je zelfvertrouwen!
  • Promotie: Als het bedrijfslogo op de t-shirts staat, is dat meteen goede promotie voor het bedrijf. Zo kunnen anderen zien bij welk bedrijf jij werkt en kunnen zij mogelijk klant worden.

Kortom: werkkleding in de vorm van t-shirts heeft veel voordelen voor werknemers. Het is gemakkelijk, versterkt het teamgevoel, zorgt voor een professionele uitstraling en is nog goede promotie voor het bedrijf ook!

Vanaf 80 stuks werkkleding: zeefdruk!

Bij Omnishirt kun je bij grote bestellingen vanaf 80 stuks kiezen voor zeefdruk. Dit is een druktechniek die zorgt voor een haarscherpe, hoogwaardige bedrukking die lang mooi blijft.

Een groot voordeel van zeefdruk is dat het geschikt is voor verschillende materialen, zoals katoen, polyester en zelfs leer. Daarnaast is het ook geschikt voor het bedrukken van grote oppervlaktes, wat ideaal is voor het bedrukken van bijvoorbeeld rugnummers op sportkleding.

Bij zeefdruk wordt er gebruik gemaakt van inkten op waterbasis, wat een duurzame en milieuvriendelijke oplossing is. Doordat de inkten in het materiaal trekken, blijft de bedrukking lang mooi en slijt deze minder snel.

Kortom, zeefdruk is een uitstekende optie voor grote bestellingen en biedt veel voordelen, waaronder haarscherpe bedrukkingen, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Bij Omnishirt ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige bedrukking tegen een betaalbare prijs!