Gratis levering vanaf 80 €.

DAMES COLLECTIE vanaf 4,50€ ONTWERP T-SHIRT HEREN COLLECTIE vanaf 4,50€ ONTWERP T-SHIRT
KIDS COLLECTIE vanaf 4,50€ ONTWERP T-SHIRT TOP MOTIEVEN ALLE MOTIEVEN
Hoe maak ik zelf een ontwerp? Bekijk onze instructievideo Video afspelen
JOUW 3D TEKST NU ONTWERPEN Koop meer,
bespaar meer!
10% 15% 25% 30% 40%
10+ 30+ 50+ 90+ 250+

T-shirts ontwerpen vanuit het comfort van jouw eigen huis

Creëer je persoonlijke en unieke T-shirt online! Bij ons kun je je creativiteit de vrije loop laten, want alles wat je nodig hebt om een origineel cadeau of groepshirt te maken, vind je in onze online tool.

Snel en ongecompliceerd in slechts drie stappen

  1. Kies het gewenste product uit ons ruime assortiment
  2. Creëer je product met een van onze motieven, een eigen tekst of een persoonlijke afbeelding
  3. Kies de gewenste maat en hoeveelheid en bestel van thuis uit

Zo ontwerp je een T-shirt bij Omnishirt

Via onze online tool is het bijzonder gemakkelijk om van een eenvoudig kledingstuk een uniek cadeau te maken. Wij hebben voor elk wat wils, zowel groot of klein, oud of jong.

Eerst moet je een product kiezen uit ons enorme assortiment. Je hebt de keuze tussen kledingstukken van bekende merkfabrikanten, kleuren, snitten en maten. Of het nu gaat om klassieke heren-T-shirts, getailleerde dames-T-shirts of comfortabele T-shirts voor kinderen.

Tegelijkertijd kan je kiezen uit verschillende kleuren en de kleur kiezen die het beste bij je project past. Onze kleuren variëren van subtiele tinten zoals grijs, wit en zwart tot pasteltinten en sterke, opvallende primaire en speciale kleuren.

Hierna kan je van start gaan met het eigenlijke ontwerp. Overigens: mocht je van gedacht veranderen tijdens het ontwerpen, dan kan je steeds het product bij elke stap veranderen. Het ontwerp wordt automatisch opgeslagen zodat je niets verliest van je ontwerp na het veranderen van product.

Kiezen tussen talloze motieven en spreuken

Wij bieden een grote verscheidenheid aan populaire en coole motieven en grappige spreuken. Je kan er zoveel kiezen als je zelf wenst en ze op een T-shirt laten bedrukken.

Om dit te doen, beweeg de muis over “Aanpassen” in de online tool en klik op “Illustratie”. Nu kan je in de keuzelijst het gewenste thema aanklikken en zo krijg je een overzicht van alle bijpassende motieven. Ook kan je via het zoekveld rechts bovenaan naar motieven zoeken.

Met lettertypen en tekst je T-shirt ontwerpen

Naast motieven kan je ook een eigen tekst schrijven en deze laten drukken. Aan jou de keuze of je een naam, datum of een grappige tekst toevoegt.

Je T-shirt wordt een echte blikvanger als je een van onze coole 3D-lettertypes gebruikt, maar je kan natuurlijk ook gewoon een van onze vele klassieke lettertypes gebruiken.

Voor eerst de tekst in en selecteer vervolgens het lettertype en lettergrootte. Als je niet zelf de lettergrootte selecteert, wordt de maximale lettergrootte automatisch weergegeven. Hoe meer tekst je invoert, hoe kleiner het lettertype wordt. Hierdoor wordt de tekst zo optimaal mogelijk weergegeven in het ontwerp.

Met een eigen afbeelding of illustratie een echt uniek T-shirt ontwerpen

Je kan natuurlijk ook een eigen afbeelding of illustratie uploaden om op je T-shirt te laten drukken. Of het nu gaat om familiefoto’s, vakantieherinneringen of een foto met je partner, er zijn geen grenzen aan je creativiteit.

Je kan ook logo’s, motieven of tekeningen uploaden. Je moet er wel voor zorgen dat je afbeelding een voldoende goede resolutie heeft, zodat het er niet korrelig uitziet op het product.

Een persoonlijk ontworpen product is heel bijzonder. Of het nu een geschenk is voor een goede vriendin, een bedrukt hartvormig kussen voor je partner of een beker met familiefoto voor je moeder, je doet er vast en zeker iedereen een groot plezier mee.

Je kan ook een zelfontworpen T-shirt gebruiken om uit te drukken waar je voor staat. Of het nu gaat om een statement, een stijl, je favoriete zangeres of je favoriete dier - jij beslist.

Ben je op zoek naar uniforme T-shirts voor een club of bedrijf? Dan ben je bij Omnishirt aan het juist adres. Via onze online tool is het heel eenvoudig om teamshirt te ontwerpen met bijhorend nummer en naam. Je hoeft alleen maar bij het invoeren van een tekst de optie “Teamfunctie” te activeren, hierdoor kan je deze tekst aanpassen bij het kiezen van de maat zonder dat het ontwerp aangepast wordt.

Voor bedrijven en evenementen zijn gepersonaliseerde T-shirts een effectieve manier om een gevoel van saamhorigheid te creëren of om te adverteren.

Uniek ontwerp volgens jouw wensen

Bij het ontwerpen van een T-shirt heb je de keuze uit verschillende oppervlakken die je kan laten bedrukken. Voor alle kledingstukken kan je de voor- en achterkant laten bedrukken en soms zelfs de twee mouwen. Voor T-shirts met lange mouwen of sweaters kan je de volledige armlengte laten bedrukken.

Daarnaast bieden wij verschillende drukmethoden aan - zodat jouw kledingstuk en ontwerp optimaal tot hun recht komen. Wij hechten veel belang aan kwaliteit, of het nu gaat om flex- en flockdruk, digitale druk of sublimatiedruk.

Hoogwaardige kleurvaste drukprocessen zorgen voor een langdurig kleurresultaat. Onze drukprocessen werden geoptimaliseerd voor de kledingstukken uit ons aanbod om een zo kwalitatief mogelijk resultaat te kunnen afleveren. Hiernaast zijn ze ook geschikt voor het bedrukken van textiel voor bijzonder gevoelige huidtype door de Oeko-Tex® Standard 100, productklasse 1 certificering.