Gratis verzending vanaf € 80

Babykleding bedrukken

Van laag naar hoog sorteren

Babykleding bedrukken en ontwerpen

Bij Omnishirt kan je voor de allerkleinsten nu ook goedkope babykleding ontwerpen en laten bedrukken. Het is super simpel: kies uit kleurrijke T-shirts, comfortabele bodysuits of schattige rompertjes en ga creatief aan de slag met onze gebruikersvriendelijke ontwerptool. Je kunt super simpel babykleding bedrukken en babykleding ontwerpen met leuke teksten, grappige foto’s die je gemaakt hebt of met één van de vele originele motieven. Onze instructievideo legt in een paar simpele stappen onze ontwerptool uit, zodat jij de leukste babykleding ontwerpen kan. Selecteer je kleur, de juiste maat en hoeveelheid... en met één druk op de knop haal je door jouw ontworpen babykleding in huis. Babykleding bedrukken is bij Omnishirt super snel geregeld, goedkoop en door jouw creativiteit altijd origineel! Babykleding ontwerpen doe je bij Omnishirt!

Goedkope babykleding bedrukken

Op zoek naar een uniek kraamcadeau? Laat je babykleding bedrukken bij Omnishirt! Laat bijvoorbeeld een schattig rompertje met korte of lange mouwen bedrukken bij Omnishirt, of kies voor een stoer T-shirtje met nikkelvrije drukknoopjes op de schouder. Verzekerd van een origineel cadeau en gegarandeerd succes bij aanstaande ouders. Laat de babykleding bedrukken met de naam van het kindje, bedrijfslogo of grappige slogan!

Goedkope babykleding ontwerpen

Een babyshower van je vriendin, zus of collega? Vergeet alle standaard cadeaus. Met de goedkope babykleding van Omnishirt verras je de mama met een echt uniek en persoonlijk cadeau. Gebruik onze online ontwerptool en wees creatief! Ontwerp een rompertje met een lief design, schattige tekst of upload een mooie foto. Minder inspiratie? Kies uit onze motieven. Het leukste cadeautje van Omnishirt! Ben je naast baby- en kinderkleding ook op zoek naar iets voor jezelf? Via de website kan je ook een T-shirt bedrukken of een T-shirt ontwerpen. Naast het bedrukken en ontwerpen van T-shirts kan je bij Omnishirt ook een hoodie bedrukken.

hoera verjaardagsshirt shirt 1 tot 2 jaar

Hoera, 1 Jaar! Maak een verjaardagsshirt voor 1 en 2 jaar

Wordt je kleine 1 of 2 jaar? Of zoek je een leuk cadeautje voor een kindje dat jarig is? Dan is het super leuk om een T-shirtje te bedrukken! Kies een leuke tekst of afbeelding en je krijg gegarandeerd een blij gezichtje te zien. Klik hier voor een paar ideeën!