Gratis verzending vanaf € 80

Hoera, 1 jaar! Verjaardags shirts voor 1 en 2 jaar

Wordt je kindje (of die van een vriend of vriendin) binnenkort 1 jaar? Hoera, 1 jaar! Daar hoort natuurlijk een leuk cadeautje bij. En wat is er nou leuker dan een schattig kledingstuk met daarop een leuke tekst of illustratie geprint?

Een shirtje of rompertje met een grappige of schattige bedrukking is het ultieme cadeautje voor de kleine. Niet alleen kan hij of zij stralen in de nieuwe outfit, het is ook nog eens heel leuk om te bewaren voor later. Dan kun je je bijna niet meer voorstellen hoe je kindje ooit in dat kleine ding gepast heeft. En omdat de leeftijd erop staat, weet je nog precies wanner je het cadeautje gegeven had. Een leuk cadeautje en een leuk aandenken dus!

In deze post geven we je wat inspiratie voor babykleding bedrukken. Mocht je zelf dus even geen inspiratie hebben, lees dan snel verder!

Verjaardags shirt 1 jaar: inspiratie

Zoals we al noemden is een baby t-shirt bedrukken dus super leuk als cadeau en later ook als aandenken. Maar wat zet je op het T-shirt? De meest populaire tekst om op een t-shirt voor een baby te zetten blijft toch wel “Hoera, 1 jaar!”. Vrolijk en to the point. Kan niet missen!

Hoera 1 jaar shirt baby

Je kunt het ontwerp van dit shirt overigens heel eenvoudig namaken in onze intuïtieve designtool. Kies een product, selecteer een tekst en illustratie, en bestellen maar! Binnen een paar dagen heb je de producten al in huis.

Verjaardags shirt 2 jaar: leuke ideeën

Kids hoodies bedrukken

Maar een cadeautje geven doen we natuurlijk niet alleen voor de eerste verjaardag. Natuurlijk niet! De tweede verjaardag is net zo’n groot feest. Misschien is een kids hoodie bedrukken dan een leuk idee. Ook hierbij ben je weer helemaal vrij in de tekst en illustraties die je erop laat zetten, maar hieronder alvast een ideetje om je inspiratie op gang te brengen.

Hoodie bedrukken 2 jaar

Ook leuk: een knuffeldiertje

Het hoeft natuurlijk niet per se kleding te zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van knuffeldieren bedrukken? Dit is misschien nog wel een veel leuker cadeau, omdat een knuffeldiertje zo jaren mee kan gaan! Kids groeien snel, dus een kledingstuk kan natuurlijk maar voor een bepaalde tijd gebruikt worden. En raakt het kindje gehecht aan het knuffeltje, dan wordt hij de hele dag door geknuffeld!

Bij Omnishirt.nl kun je de leukste knuffeldiertjes bedrukken voor je kindje. Hieronder een leuk voorbeeld van wat je op het diertje kunt laten bedrukken.

Knuffeldier bedrukken 1 jaar

Het perfecte cadeautje voor de kleine

We gaven net al een paar ideetjes voor een leuk cadeautje dat je kunt geven aan de kleine voor de eerste of tweede verjaardag. Maar wat is nou het perfecte cadeautje?

Dat hangt natuurlijk erg af van voor wie het cadeautje is. Wel is het altijd leuk om iets te geven wat duurzaam is en dus niet de volgende dag in de prullenbak belandt. Niet alleen is dat beter voor het milieu, maar het is ook veel leuker om een cadeau te geven waar iemand nog jaren plezier van kan hebben!

Een bedrukt kledingstuk bijvoorbeeld kan nog maanden gedragen worden. Daarna is de kleine er waarschijnlijk uit gegroeid, maar het kan dan nog wel als een leuk aandenken aan de eerste of tweede verjaardag bewaard worden. Een knuffeldiertje kan zelfs nog langer meegaan. Sommige kinderen kunnen maar geen afscheid nemen van hun eerste knuffeldiertjes ;)

Leuk voor meisjes en voor jongens!

Het leuke van een cadeautje op Omnishirt.nl is dat het voor iedereen geschikt kan zijn. Of het cadeautje nou voor een jongetje of een meisje, een vrouw of een man, of een opa of een oma is, bij Omnishirt.nl vind je altijd wel een leuk cadeau!

Bovendien zelf ontworpen cadeaus misschien wel de meest persoonlijke cadeaus die je kunt geven. Je kunt het product zo aanpassen dat het goed past binnen de relatie die je hebt met die persoon. Ontwerp je een cadeau voor een collega, dan kun je bijvoorbeeld een bedankttekst bedrukken. Ontwerp je iets voor je beste vriend, dan kun je misschien wel een goede inside joke in het ontwerp verwerken.

Ook ben je bij Omnishirt.nl heel snel klaar en is het ontwerpen heel makkelijk. Onze intuītieve ontwerptool maakt het designen een fluitje van een cent. Na een paar klikken is je product naar je onderweg. Binnen een paar dagen heb je het al in huis!

Hoera 1 jaar shirt baby
Ontwerp nu je eigen “Hoera, 1 jaar” shirt! Nu ontwerpen