Gratis verzending vanaf € 80

Bedrijfskleding zorgt voor een eenheid binnen uw onderneming en vergroot het gemak voor uw werknemers. Een goede en professionele uitstraling naar buiten toe is belangrijk en hier moet uw bedrijfskleding bij aan sluiten. Bij Omnishirt kan u bedrijfskleding laten bedrukken, volledig naar wens van uw onderneming en ook nog eens goedkoop. Door onze ruime keuze aan materialen, simpele ontwerptool en hoogstaande kwaliteit van bedrukking zorgen we dat u snel professionele bedrijfskleding ter beschikking heeft.

Bedrijfskleding laten bedrukken

Het is belangrijk dat uw bedrijfslogo en/of bedrijfsslogan juist wordt weergegeven. Met onze simpele designtool kunt u zelf de kleding naar wens laten bedrukken. Kies uit een basis T-shirt, sterke polo, mooie sweater of stijlvolle longsleeves. Design vervolgens uw product met het gewenste logo, tekst of print. Een combinatie kan zeker ook en zo garanderen we dat de kleding volledig zal aansluiten bij uw bedrijfshuisstijl. Bekijk alvast onze instructievideo, zodat u kunt zien wat de mogelijkheden zijn en u alvast wat inspiratie kan opdoen.

Waarom bedrijfskleding?

Het dragen van werkkleding geeft een professionele uitstraling. Het laat zien dat je als bedrijf goed hebt nagedacht over hoe uw organisatie naar buiten wilt treden. De zakelijke representatie van werknemers is hiermee gegarandeerd en het geeft een krachtig signaal af. Door bedrijfskleding te laten bedrukken zorgt u ook voor conform en gelijkheid onder de werknemers. Het personeel hoeft niet meer na te denken over wat zij dragen naar het werk en het creëert een gevoel van eenheid. Het is een stukje binding van de werknemer naar de werkgever toe en wordt zo met trots gedragen. Door een strak en uniek design kunt u de naambekendheid van uw onderneming vergroten. Overal waar uw werknemer komt, wordt door het bedrukken van bedrijfskleding de onderneming op een professionele manier gepromoot.

Goedkope bedrijfskleding bedrukken

Bij Omnishirt bieden we een ruim assortiment aan bedrijfskleding. Volledig naar wens van de onderneming en compleet in de gewenste stijl. Bedrijfskleding bedrukken online is via onze service onwijs makkelijk en snel geleverd. Door onze uitstekende service bent u aan het goede adres om goedkope bedrijfskleding te laten bedrukken. Bij afname van meerdere producten ongeacht welke combinatie bieden we bij Omnishirt kwantumkorting aan. Zo bespaart u en bent u tegelijkertijd verzekerd van goede kwalitatieve bedrijfskleding. Ontdek het zelf door te starten met de ontwerptool of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Bij Omnishirt kunt u naast bedrijfskleding bedrukken ook T-shirts zelf ontwerpen, hoodies bedrukken en T-shirts bedrukken.

Werkkleding bedrukken voor het bedrijf

Alles wat je moet weten over werkkleding bedrukken!

Denk je erover na om kleding te bedrukken voor je werknemers? Of heb je de opdracht gekregen om outfits te regelen voor het personeelsbestand? We hebben alles wat je moet weten op een rijtje gezet. Check dit artikel voor de details!