Gratis verzending vanaf € 80

Sportkleding bedrukken voor heren

Van laag naar hoog sorteren

Sportkleding bedrukken voor jouw team, club of evenement

Wil je graag sportkleding bedrukken, bijvoorbeeld voor je club of evenement? Dan ben je bij Omnishirt aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het bedrukken van kleding en kunnen ook sportkleding bedrukken als de beste. We leveren elke hoeveelheid: van 1 enkel T-shirt tot meer dan 100 stuks. Elke tekst, afbeelding of logo is mogelijk: ever je eigen logo of teksten aan of gebruik onze eigen gebruiksvriendelijke ontwerptool. Geniet van gratis verzending vanaf € 80 en ontvang je bestelling binnen 4-8 werkdagen op het afleveradres.

Je eigen design op sportkleding bedrukt

Op onze website kun je elke mogelijke tekst, afbeelding, logo of ontwerp op sportkleding bedrukken. Als je ervaring hebt met illustratie programma’s dan kun je je bestanden zelf maken en bij ons afleveren. Als je niet weet hoe dat moet, dan hebben we ook een super simpele ontwerp tool beschikbaar op onze website. Zo kun je zelf een T-shirt ontwerpen en laten bedrukken zonder kennis en ervaring!

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Sportkleding moet aan andere eisen voldoen dan normale kleding. Het moet lekkerder zitten, beter ademen en sterker zijn. Met al deze punten houden wij rekening bij het samenstellen van ons assortiment. Zo verkopen we sportkleding van goede merken als Under Armour en Jako, waardoor je zeker weet dat de kleding lang meegaat. Wil je liever iets minder besteden, dan hebben we ook goedkopere merken die toch nog zeer goede kwaliteit bieden. Ook kun je bij ons terecht voor sportkleding bedrukken voor kinderen en sportkleding bedrukken voor dames. Kortom, met de shirts van Omnishirt is iedereen verzekerd van jarenlang gepersonaliseerd sportplezier.

Hardloopshirt bedrukken

Wil je een hardloopshirt bedrukken? Als je een hardloopwedstrijd organiseert, dan is het leuk om de deelnemers een uniek T-shirt aan te kunnen bieden. Voor veel hardlopers is een wedstrijd iets waar weken of maanden naartoe getraind en geleefd wordt. Het is dan leuk om een aandenken te hebben aan de dag van de wedstrijd. Bovendien is zo’n bedrukt hardloopshirt ook nog eens hartstikke nuttig, want hij kan vervolgens gedragen worden tijdens trainingen voor de volgende wedstrijd. Sportkleding bedrukken hoeft bovendien helemaal niet duur te zijn. Bij Omnishirt leveren we hoge kwaliteit sportkleding voor zeer aantrekkelijke prijzen. Neem eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment!

Voetbalshirt bedrukken voor jouw team

Een voetbalshirt bedrukken is iets wat veel teams laten doen om de presentatie van het team naar een hoger niveau te tillen. Een tenue heb je waarschijnlijk al vanuit de club gekregen, maar heeft jullie team bijvoorbeeld al eigen warmloopshirts? Daarmee geef je je team snel een professionelere uitstraling. Bovendien zullen je tegenstanders ervan onder de indruk zijn, wat in jullie voordeel kan zijn tijdens de wedstrijd! Ook naar een teamweekend of toernooi is het leuk om je team in een bedrukt voetbalshirt te steken. Met grappige teksten of bijnamen op de rug weet je zeker dat er veel gelachen gaat worden.

Andere kleding bedrukken

Niet alleen voor sportkleding bedrukken moet je bij Omnishirt zijn. Wij kunnen jouw ontwerp namelijk ook op vele andere kledingstukken afdrukken. Denk dan aan T-shirts, Hoodies, en nog veel meer. Waar bedrukte sportkleding leuk is voor teams en evenementen, is normale kleding met een bedrukking weer leuk voor bedrijfsuitjes en feestjes. Neem een kijkje op de andere pagina’s van onze website voor het volledige assortiment!

Vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder!

Heb je vragen over het bedrukken van sportkleding of een ander kledingstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur ons een e-mailtje en ons team zal je zo snel mogelijk te woord staan. We streven ernaar je vragen zo snel mogelijk beantwoord te hebben!