Gratis verzending vanaf € 80Gratis verzending vanaf € 80

T-shirt bedrukken

Wil jij een uniek t shirt bedrukken? Bij Omnishirt krijg je de volledige creatieve vrijheid om een T-shirt te ontwerpen dat volledig jouw smaak is. Ons proces is super simpel: kies uit kleurrijke t shirts van uitstekende kwaliteit en ga creatief aan de slag met onze gebruikersvriendelijke ontwerptool. Je kunt super simpel goedkoop shirts bedrukken met leuke teksten, grappige foto’s die je gemaakt hebt of met één van de vele originele motieven. Onze instructievideo legt in een paar simpele stappen onze ontwerptool uit, zodat jij het leukste t shirt kan bedrukken. Selecteer je kleur, de juiste maat, de hoeveelheid... en met één druk op de knop haal je door jouw ontworpen kleding in huis. Goedkoop een t shirt bedrukken is bij Omnishirt super snel geregeld en door jouw creativiteit altijd origineel!

Voor welke gelegenheid laat jij een T-shirt bedrukken?

Voor iedere gelegenheid kan je wel een shirt bedrukken. Bijvoorbeeld als verjaardagscadeau van een vriend die je verrast met een shirt met grappige foto. Of voor een vrijgezellenfeest waar je allemaal een shirt met een foto van de aanstaande bruid / bruidegom draagt. Een meer serieus ontwerp mag natuurlijk ook. Zo kan je voor een personeelsuitje goedkoop t shirts laten bedrukken met het bedrijfsnaam of bedrijfslogo er op. Alvast de eerste stap naar een echte teambuildingsactiviteit! Naast een T-shirt bedrukken kunt u bij Omnishirt ook zelf uw T-shirt ontwerpen en een hoodie bedrukken. Kijk gerust verder op de website naar de mogelijkheden die Omnishirt biedt.

Tips voor een mooi ontwerp

We streven naar de beste kwaliteit en helpen je graag met een mooi ontwerp. Daarom geven we je alvast wat tips, zodat we samen tot een topresultaat komen. Kijk ook eens alvast naar onze instructievideo, zodat je precies weet hoe het t shirt bedrukken werkt.

#1 Benut altijd je maximale bedrukbare oppervlak. Hoe je dit doet? Zorg dat je afbeelding bij een grootte van ongeveer 40cm (breedte of hoogte) een resolutie van minimaal 300 dpi heeft. Met kleinere afbeeldingen loop je het risico op een wazig of pixelachtig resultaat. In de voorvertoning zie je hoe scherp jouw afbeelding eruit zal zien.

#2 Kies je voor een .JPG-bestand? Dan is er áltijd een achtergrond aanwezig. Een bedrijfslogo in .JPG krijgt dan bijvoorbeeld een witte achtergrond, ook al zie je dit op de computer niet.

#3 Voor het mooiste resultaat kies je voor een .PNG-bestand. Deze bestanden ondersteunen transparantie en kan je zonder achtergrond in élke vorm afdrukken.

Onze drukmethodes

Wij gebruiken verschillende drukmethodes voor een optimaal resultaat. Zo gebruiken we Flexdruk voor alle special effecten die jij ontwerpt op je shirt en gebruiken Flockdruk voor een fluweelachtig glans. We hebben de ervaring en expertise om jouw ontwerp tot een prachtig resultaat te leiden.