Gratis verzending vanaf € 80

Zoek je naar iets anders dan een T-shirt, sweater of hoodie? En wil je jouw moeder, collega of vriendin verrassen met een origineel fotocadeau? Kies dan jouw favoriet uit ons ruime assortiment. Geef het een persoonlijk tintje en bedruk het product met een eigen foto. Kies eens wat anders dan een simpele cadeaubon en wees uniek. Verras je vader met een fotomok voor Vaderdag, geef je partner een romantisch kussen met foto, of kies een knuffeltje voor je kleine neefje. Voor iedereen uit de familie vind je het perfecte cadeau. Schorten, tassen en petjes; Omnishirt heeft het allemaal! In slechts drie stappen bestel jij een persoonlijk, uniek fotocadeau:

  1. Scroll langs ons ruime assortiment en selecteer je favoriete product
  2. Let’s get started! Kies uit onze motieven en illustraties, schrijf je eigen tekst of importeer een persoonlijke afbeelding
  3. Selecteer de hoeveelheid en klik op bestellen! Zo simpel is het.

Sta nooit meer met lege handen op verjaardagen, Valentijnsdag of kerst. We hebben keuze uit talloze mogelijkheden. Een fotocadeau is leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Kies je product uit ons assortiment en start met ontwerpen. Dankzij onze online ontwerptool is iedereen een designer. Versier je cadeau met één van onze standaard motieven of ga aan de slag met je eigen ontwerp! Selecteer een kleur, kies voor een foto van een speciale gebeurtenis en schrijf een mooie slogan. Laat je creativiteit de vrije loop. Jij blij, je moeder, vriend of opa blij en wij blij! Op welk product zet jij jullie favoriete herinnering?

Naast het bedrukken van een fotogeschenk kan je bij Omnishirt ook zelf een T-shirt ontwerpen en bedrukken en zelfs een hoodie bedrukken behoort tot de mogelijkheden. Kijk gerust verder op de website naar de mogelijkheden die Omnishirt biedt.