Gratis verzending vanaf € 80

Zo ontwerp je je eigen koningsdag shirts en hoodies!

Koningsdag is een van de leukste feestdagen van het jaar. Op deze dag vieren we de verjaardag van onze koning en de straten kleuren oranje. Het is dan ook de perfecte dag om je beste oranje kleding uit de kast te trekken en samen met vrienden en familie te genieten van alle festiviteiten. Maar wat als je nou geen geschikte kleding in de kast hebt liggen? Geen probleem! In dit artikel leggen we uit hoe je zelf de mooiste koningsdag shirts en hoodies ontwerpt.

Stap 1: Kies je ontwerp

Het ontwerpen van een koningsdag shirt begint natuurlijk bij het kiezen van een ontwerp. Hierbij is het belangrijk om je te laten inspireren door de sfeer van koningsdag. Denk aan de kleuren oranje, rood, wit en blauw en aan typisch Nederlandse symbolen zoals tulpen, klompen en molens.

Koningsdag festival t-shirt ontwerpen

Maar je hoeft het niet altijd zo voor de hand liggend te maken. Waarom geen stoer koningsdag ontwerp maken met de Nederlandse leeuw, of een grappig shirt met een leuke tekst? Hieronder een aantal ideeën:

  • “Oranje boven en bier naar beneden”
  • "Ik ben niet gek, ik ben een oranje gekkie”
  • “De koning heeft het, ik heb het: een dikke kont”

Stap 2: Gebruik een online ontwerptool

Nu je een idee hebt van wat voor ontwerp je wilt maken, is het tijd om aan de slag te gaan. Bij Omnishirt.nl hebben we een handige online ontwerptool waarmee je zelf je eigen koningsdag shirts en hoodies kunt ontwerpen.

Het enige wat je hoeft te doen is het ontwerp dat je in gedachten hebt te uploaden naar de tool en deze vervolgens aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. Je kunt de grootte, de kleuren en het lettertype van het ontwerp allemaal aanpassen en het ontwerp precies maken zoals jij dat wilt.

Stap 3: Kies de juiste kleding

Als je het ontwerp hebt gemaakt, is het tijd om de juiste kleding te kiezen. Voor koningsdag kun je kiezen voor een t-shirt, een tanktop of een hoodie. Kies de kleding die het beste past bij het ontwerp dat je hebt gemaakt en waar jij je het prettigst in voelt.

Als je bijvoorbeeld een ontwerp hebt gemaakt met de Nederlandse leeuw erop, dan is een hoodie misschien wel een goede optie. Maar als je juist een grappig shirt hebt ontworpen, dan is een t-shirt misschien meer iets voor jou.

Koningsdag shirt bedrukken

T-shirts bedrukken bij Omnishirt

Wil je echt opvallen tijdens Koningsdag? Bedruk dan een t-shirt met je eigen tekst of ontwerp. Bij Omnishirt hebben we een breed assortiment en vind je sowieso wat je zoekt. Met onze simpele online ontwerptool is het ontwerpen een fluitje van een cent. Klik op de knop!

Stap 4: Personaliseer je kleding

Nu je de juiste kleding hebt gekozen, is het tijd om deze te personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld je naam, je initialen of een grappige tekst op de kleding laten drukken. Op deze manier maak je je kleding nog persoonlijker en kun je er helemaal jouw eigen draai aan geven.

Stap 5: Bestel je kleding op tijd

Als je klaar bent met het ontwerpen en personaliseren van je kleding, is het belangrijk om deze op tijd te bestellen. Bij Omnishirt.nl kun je rekenen op een snelle levering, maar het is natuurlijk wel verstandig om op tijd te bestellen zodat je zeker weet dat je je kleding op tijd binnen hebt voor koningsdag. Het zou natuurlijk zonde zijn als je op de dag zelf zonder oranje kleding zit.

Stap 6: Draag je kleding met trots

Als je je koningsdag shirt of hoodie binnen hebt en helemaal naar jouw wens is, is het tijd om deze met trots te dragen op koningsdag. Samen met duizenden andere Nederlanders in oranje kleding vieren we de verjaardag van onze koning en laten we zien hoe trots we zijn op ons land. Geniet van alle festiviteiten en maak er een onvergetelijke dag van!

Tip 1: Ga voor duurzame kleding

Bij het ontwerpen van je koningsdag shirt of hoodie is het belangrijk om niet alleen te denken aan het ontwerp en de personalisatie, maar ook aan de duurzaamheid van de kleding. Kies daarom voor kleding van goede kwaliteit en van duurzame materialen.

Bij Omnishirt.nl kun je kiezen voor biologisch katoen of gerecycled polyester, wat beter is voor het milieu en de kleding langer meegaat. Op deze manier draag je niet alleen bij aan een gezellige koningsdag, maar ook aan een duurzame toekomst.

Koningsdag festival kleding ontwerpen

Tip 2: Kies voor handige kleding voor festivals

Als je van plan bent om je koningsdag outfit ook op festivals te dragen, is het handig om te kiezen voor kleding die daar geschikt voor is. Denk bijvoorbeeld aan een t-shirt of hoodie met een stevige rits, zodat je je waardevolle spullen veilig op kunt bergen. Ook is het handig om te kiezen voor ademende en lichte materialen, zodat je het niet te warm krijgt op een festival. Bij Omnishirt.nl kun je kiezen uit verschillende soorten kleding die geschikt zijn voor festivals en andere feestelijke gelegenheden. Zo ben je helemaal klaar om te feesten, waar je ook naartoe gaat!

Conclusie

Met deze stappen kun je zelf de mooiste koningsdag shirts en hoodies ontwerpen. Laat je inspireren door de sfeer van koningsdag en maak een ontwerp dat bij jou past. Met de online ontwerptool van Omnishirt.nl kun je je ontwerp vervolgens precies maken zoals jij dat wilt en de juiste kleding kiezen. Personaliseer je kleding nog verder en zorg ervoor dat je je kleding op tijd binnen hebt voor koningsdag. Draag je kleding met trots en geniet van deze gezellige feestdag!