Gratis verzending vanaf € 80

Dit wil je: je eigen gaming merchandise maken!

Gaming merchandise wordt steeds populairder, maar het kan aardig wat kosten. Dus hoe maak je je eigen game shirt? Met onze online creator.

We willen hiermee niet zeggen dat merk T-shirts van gamebedrijven niet leuk zijn, maar soms wil je er niet uitzien als iedereen en kies je liever voor een originele en grappige tekst op je game shirt. Misschien wil je je eigen speciale band met je favoriete spel uitdrukken of heb je een origineel cadeau nodig voor een gamer. Omnishirt kan je hierbij helpen - in onze online creator kun je je eigen merchandise maken. Je hebt toegang tot kant-en-klare, aanpasbare ontwerpen en tips voor het maken van je eigen tekst op game-merchandise. Laten we beginnen!

Gaming merch maken

Een game T-shirt met je eigen foto of tekst

In dit geval kun je bijvoorbeeld een tekst en foto combineren op game T-shirts. Het is de meest creatieve manier om te spelen met het ontwerp. Hieronder vind je enkele ideeën.

Gaming t-shirt maken

Een game shirt met vooraf ingestelde afbeelding, tekst en ontwerp

In de online creator zijn er verschillende vooraf ingestelde designs met gaming-thema. Kies degene die je het leukst vindt, selecteer of je een game hoodie, mok, T-shirt, pet of andere merch wilt hebben, en pas het ontwerp eventueel aan. Je kunt de kleur en grootte van het lettertype wijzigen of de afbeelding draaien. Deze methode is ideaal als je geen motivatie hebt om het ontwerp van het game T-shirt helemaal vanaf het begin te bedenken, maar wel een basis wilt hebben.

Kant-en-klaar gaming t-shirt

Kant-en-klare game shirts

Als je op zoek bent naar een origineel game shirt, maar geen idee hebt wat je erop wilt hebben, bekijk dan onze kant-en-klare opties. Hier vind je de perfecte merchandise wat altijd een goed cadeau is voor een game liefhebber.

Originele gaming merchandise zonder ontwerp skills

Game shirts en hoodies met gaming-teksten

Game T-shirts met teksten die perfect zijn voor de game liefhebbers? We hebben er meerdere. Maar hoe maak je je eigen game T-shirt? Er zijn talloze mogelijkheden, maar als je echt origineel wilt zijn, raden we je aan om een combinatie van een foto en tekst te gebruiken. Hier zijn enkele ideeën:

Gaming merchandise met score

Tip #1: Game hoodie met score foto

Een eenvoudig idee dat veel zegt zonder woorden. Maak een screenshot of foto van je score (je record) en laat deze afdrukken op een sweater met capuchon. Degenen die het begrijpen, begrijpen het wel. Anderen zullen zich afvragen wat er op je sweater staat, maar dat hoeft jou niet te interesseren.

Gaming merchandise met score

Tip #2: T-shirt "Mijn TOP games"

We willen je niet vertellen hoe je je ranglijst moet samenstellen - iedereen heeft er waarschijnlijk een beetje een andere. Maar maak een lijst van je vijf favoriete games en zet de namen op een T-shirt met de grote tekst "Mijn TOP games". Het werkt geweldig als een ijsbreker.

Gaming pet maken

Tip #3: Een gaming pet

Het hoeft niet altijdd een T-shirt of sweater te zijn. Een goede game merchandise is ook een pet. In de online creator kun je er een tekst op laten afdrukken - dat ziet er het beste uit. Voor ons is "PRO GAMER" de beste optie.

Dit zijn de beste teksten op game T-shirts voor gamers

Laat je inspireren door teksten die buitengewoon populair zijn bij gamers die hun eigen game merchandise maken in de online creator:

  • Eat Sleep Game Repeat
  • Born to be a gamer
  • Eat Sleep League Repeat
  • Gamers don’t die. They respawn.
  • Cyberpunk

Origineel cadeau voor een gamer

Als je op zoek bent naar een geschikt cadeau voor een gamer, dan is dit een unieke kans. Natuurlijk zal een origineel spel of een ticket voor een gamebeurs hem of haar waarschijnlijk het meest gelukkig maken, maar als je zin hebt om zelf een game cadeau te maken, probeer dan deze geweldige combinaties:

A. Game T-shirt + game hoodie + pet

In het eerste geval ging het om spullen die je gamer voornamelijk thuis zal gebruiken tijdens het spelen van pc-games. Deze ideeën zijn daarentegen geschikt als game merchandise om buiten mee te pronken. We raden de eenvoudige tekst "AFK" aan, wat staat voor "Away From Keyboard" (Weg van mijn toetsenbord) en aangeeft dat de speler niet online is, of niet voor de computer zit, maar zich in de "echte wereld" bevindt.

B. Game merchandise (T-shirt + hoodie + pet) + mok

Deze grote combo is een gegarandeerd succes voor jouw gamer. Het is belangrijk om het juiste spel te kiezen om als motief op het T-shirt te gebruiken, of om een citaat van een personage te kiezen. Probeer bijvoorbeeld: "The harder you beat a man, the taller he stands" uit Far Cry 2.